Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Концептот на родово-сензитивно образование и родова еднаквост според гендер-идеологијата како закана за државното образование

Високите технолошки достигнувања на современоста, освен благословена помош во работата, носат и искушение: човекот – којшто е лик, икона, образ божји – да биде преформатиран и корегиран до непрепознатливост. На пр. полот е сфера во која денес, човекот кој заборавил дека е образ Божји, се соочува со толку теории и ориентации, кои сведочат пред сѐ, … Продолжи со читање Концептот на родово-сензитивно образование и родова еднаквост според гендер-идеологијата како закана за државното образование

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: