Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Свињарски идентитет – Митрополит Струмички Наум

~+~ Бесомачениот што Христос го исцели побара да оди по Него, а локалните жители останаа без Него затоа што не Го примија, односно, побараа да си оди од нивниот крај. Ова евангелско четиво (Лука 8, 26–39) покажува дека видливо бесомачените можат полесно да бидат исцелени, бидејќи тие, потполно обземени од демонот, остануваат без можност слободно […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: