Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Божиќен Пост – Отец Гаврил Галев

~+~ На 28 Ноември почнува постот, нека ни е благословен и лесен. Овој пост е посветен за подготовка и во чест и спомен на раѓањето во тело на Спасителот и Господ наш Исус Христос. Кој заради нашето спасение се воплоти, прими тело и стана Човек за да ја подигне и спаси сета човекова природа. Бог […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: