Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Дваесет – сурово, ама реално

ДВАЕСЕТ – СУРОВО, АМА РЕАЛНО По излегувањето од мајчината утроба, првото искуство на новороденото дете е – плачот! На таков начин, уште една душа влегува во овој паднат свет и нејзините солзи трезвено нѐ потсетуваат на човечкиот пад од совршенство во пропадливост. Меѓутоа, ова дете, секое дете, ама и секоја генерација, е повикана за нешто, […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: