Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Православието во Виетнам

ПРАВОСЛАВИЕТО ВО ВИЕТНАМ Местоположба: Виетнам е земја во југоисточна Азија. Се протега на полуостровот Индокина, и граничи на север со Кина, на запад со Лаос, на југозапад со Камбоџа, како и со Јужното Кинеско Море на исток. Таа е најнаселена земја на копното на Југоисточна Азија. Површина: 331.698 км2. Број на население: 90.549.390 (според пописот […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: