Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Присвоени дарови

Од најрани времиња човек се мачи со поривот да си го присвои она што му е доверено, но не е негово. Во Едемската градина Бог им го дава светот на прародителите – да се грижат за него и со благодарност да му го принесуваат на Бога. Тие постапуваат спротивно на оваа заповед и наместо тоа, […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: