Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

„Никтоже достоин“

Клеветењето, озборувањето и злословењето не само што го подриваат угледот на заедницата во која живееме (семејство, маало, народ), туку нѐ разнебитуваат како морални и мислечки суштества. Кога пред неколку години прашав еден мој драг отец од Германија каков совет ќе ми даде како на новоракоположен свештеник, тој ми одговори со само четири збора: „спасувај си […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: