Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Како да прележите КОВИД-19 во 10 точки

1. Што да се прави кога дете на училишна возраст ќе ви се разболи од КОВИД? Па, процедурата е едноставна – така ќе ви кажат во училиштето – ќе си отидете на матичен лекар и тој треба да ви закаже итен термин за ПЦР тест. Детето се ослободува од настава, а со позитивниот резултат се […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: