Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Петта недела по Пасха – на Самрјанката

Петта недела по Пасха – на Самрјанката Свето евангелие според светиот апостол Јован 4:5-42 5. И така, дојде во самарјанскиот град, наречен Сихар, близу до земјиштето, што му го даде Јаков на сина си Јосифа. 6. Таму беше изворот на Јакова. И Исус, изморен од патот, седна покрај изворот; а беше околу шестиот час. 7. […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: