Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Тропар на светиот апостол Матеј 16 ноември / 29 ноември 2021

Ревносно од царина си тргналкон повикот на Владиката Христос,Кој поради својата добрина се појавина земјата помеѓу луѓето,Него следејќи го се покажа како избран апостол

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: