Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Одбележан 40 годишниот јубилеј - архиерејска служба и 75 години од раѓањето на Митрополитот г. Петар

На 08.11.2021 г., кога го празнуваме споменот на Светиот Великомаченик Димитриј, Преподобниот Димитриј Басарабов и Преподобниот маченик Јоасаф, а по повод 75 годишниот јубилеј од роденденот на Митрополитот Преспанско-пелагониски г. Петар, и 40 годишн...

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: