Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Шестта недела по Пасха – на слепиот

Шестта недела по Пасха, на слепиот. Свето евангелие според светиот апостол Јован 9:1-38 1. Кога одеше, виде еден слеп човек од неговото раѓање. 2. Учениците Негови Го прашаа и рекоа: „Рави, кој згрешил? – тој или родителите негови, та се родил слеп?” 3. Исус им одговори: „Ни тој, ниту родителите негови згрешиле, туку за да […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: