Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Eвангелист Јован Богослов

21.05.2022 На празникот св. ап. евангелист Јован Богослов во параклисот посветен на денешниот светител во с. Отушиште-Тетово,митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф направи мал водосвет и го благослови и прекрши празничниот леб.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: