Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Божествена литургија

На 27.10.2021г., денот кога светата Православна црква го слави споменот на св. Параскева – Петка Епиватска (Петковден), во МПБ ,,Св. […]

На 27.10.2021г., денот кога светата Православна црква го слави споменот на св. Параскева – Петка Епиватска (Петковден), во МПБ ,,Св. Климент Охридски” беше отслужена божествена литургија.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: