Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Прием во Лешочкиот манастир

24.11.2021 Во Лешочкиот манастир Митрополитот Тетовско - гостиварски г. Јосиф го прими новоизбраниот градоначалник на општина Јегуновце г. Димитар Костадиноски.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: