Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

77 годишнина од ослободување на Тетово

Митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф присуствуваше на манифестација  во организација на Сојуз на борци од НОБ-Тетово  во ,,НУ Иљо Антески -Смок "  на која се одбележа 77 годишнината од ослободувањето на Тетово.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: