Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

ВИДЕО: Реакцијата на верниците кога Порфириј ни ја призна црквата

Слушнете ја громогласната реакција на верниците насобрани во соборниот храм свети Климент Охридски кога српскиот патријарх Порфириј ја призна автокефалноста на Македонската Православна Црква.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: