Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Во посета на новиот градоначалник на Општина Ново Село

Во посета на новиот градоначалник на Општина Ново Село (09.11.2021 17:46)

Денес, викарниот епископ г. Јаков Стобиски оствари средба со новоизбраниот градоначалник на Општина Ново Село, г. Ѓорѓе Божинов, на која му го пренесе благословот од Митрополитот Струмички г. Наум.

 

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: