Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Вечерна богослужба за празникот на св. апостол Филип и св. Григориј Палама, архиепископ Солунски

На 26.11.2021 год., во навечерието на празникот на Св. апостол Филип; Св. Григориј Палама, архиепископ Солунски; Св. цар Јустинијан, Неговото Високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г.Григориј, служеше Вечерна богослужба во митрополитскиот соборен храм Св. Никола,... Повеќе »
"Вечерна богослужба за празникот на св. апостол Филип и св. Григориј Палама, архиепископ Солунски"

На 26.11.2021 год., во навечерието на празникот на Св. апостол Филип; Св. Григориј Палама, архиепископ Солунски; Св. цар Јустинијан, Неговото Високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г.Григориј, служеше Вечерна богослужба во митрополитскиот соборен храм Св. Никола, во Куманово.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: