Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Интервју со проф. Георги Каприев

Интервјуто е објавено во бугарскиот весник Дневник на 30. декември 2020 г. со наслов “Проф. Георги Каприев за македонското прашање: Бугарија не треба да се стилизира како непријател”. Во текот на 2020 г. зборот „историја“ влезе на голема врата во речникот на јавноста во врска со ставеното вето од бугарска страна на почетокот од пристапните […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: