Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Став на Митрополитот г. Петар по повод реакцијата на Екс-директорот на Токсикологија за причестувањето со една лажичка

Неговото високопреосвештенство Митрополитот г. Петар со став на новинарско прашање, по повод изјавата на екс-директорот на Токсикологија Нино Беќировски кој реагираше за причествувањата на македонските верници за Божик: „Сите Вие кои вчера со едно...

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: