Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Матурски писмен испит

На ден 29.05.2023 година започна зрелосниот испит за матурантите при Богословијата. Матурскиот испит стартуваше со писмената работа, а во следните […]

На ден 29.05.2023 година започна зрелосниот испит за матурантите при Богословијата. Матурскиот испит стартуваше со писмената работа, а во следните денови ќе се полага по стручните предмети. Овогодишен пратеник, претставник на САС на МПЦ, е протоѓаконот проф. Д-р Ратомир Гроздановски.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: