Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Старец Пајсиј Светогорец: Само во семејствата во кои се живее по Бога, луѓето живеат добро

Единствена животна вредност е семејството. Кога ќе пропадне семејството ќе пропадне се, и свештенството и монаштвото, ќе пропадне светот.Бескрајни се маките и тешкотиите на светот. Едно сеопшто распаѓање на цели семејства. Повеќето од домовите се полни со несреќа,

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: