Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

НЕКАДАРНИЦИ И БЕСРАМНИЦИ

Се откажаа… . Се откажаа од телото и од душата, од мајките и татковците, од дедовците, бабите, од прадедовците и

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: