Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

„ЦАРСКАТА“ ДОЛИНА И ЛОКАЛИТЕТОТ СО СТАРА ТВРДИНА, „ЗАГРАДИШКА ЧУКА“, КАЈ СЕЛОТО ВИТОЛИШТЕ, ПРИЛЕПСКО

Една убава долина од северната страна на селото Витолиште, Мариово, Прилепско низ која протекуваат две помали реки, Задна Река, од

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: