Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Православна светлина бр. 62

Православна светлина бр. 62

 

Sample Image

 

Излезе од печат Петровденското издание на списанието „Православна Светлина“.  И во овој број, обработивме многу нови душеполезни теми, од кои се надеваме дека читателската публика ќе пронајде поука. Се надеваме дека и овој празничен број на Православна Светлина ќе биде радосна вест за сите верници во Повардарската епархија, па и пошироко. Вашиот примерок од новиот број ќе можете да го земете во сите храмови низ Повардарската епархија.

Електронска (PDF) верзија на списанието: https:/drive.google.com/file/d/1KzhJhwu8RsHIa-_B0WWFp2EfXtyiBkyC/view?usp=sharing

 

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: