Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Дедо Наум – ЌЕ СЕ ВОДИ ВОЈНА И ГОЛЕМА БОРБА ЗА ПРЕСТОЛОТ НА СРЦЕТО!

ЌЕ СЕ ВОДИ ВОЈНА И ГОЛЕМА БОРБА ЗА ПРЕСТОЛОТ НА СРЦЕТО .„…Замисли си ја положбата на некој кој љуби и, без слики и претстави, со внатрешното слово, изговарај го името на Господ Исус. Оддалечи ја секоја помисла, па дури и онаа најубавата, најчистата и најспасоносната. Тие доаѓаат од лукавиот оддесно, за да ја прекинат твојата […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: