Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Внимавај како влегуваш и како излегуваш од црквата

Свети Максим Грк Секој пат кога сакаш да одиш во Црква, ако сакаш, внимавај на она што го говори нашата чиста вера, потруди се да го помниш, да не го забораваш, дека одиш во најчистата палата на Севишниот. Таму, каде што е Неговиот престол. Таму, каде одекнува непрестајно ангелската песна: свет, свет, свет е Господ... Continue Reading →

It looks like nothing was found at this location. Maybe try one of the links below or a search?

Try looking in the monthly archives.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: