Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Ние не сме она што го чувствуваме

Душата ги контролира чувствата, а не чувствата – душата. Да го правиш сето она што го чувствуваш, не е секогаш безбедно. Не може да се оставаш да бидеш жртва на секое твое чувство, велејќи, едноставно дека „така се чувствувам“. Она што го чувствуваш, треба секогаш да се филтрира од твојот разумен дел. Замисли, да се... Continue Reading →

It looks like nothing was found at this location. Maybe try one of the links below or a search?

Try looking in the monthly archives.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: