Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Исповедта на старец Филотеј Зервакос

(Документот беше пронајден во архивата по неговото упокојување) Не Го љубам Бога со сета моја душа, со срцето и со разумот. Немам послушност кон заповедите Божји и не ги запазувам заветите кои ги дадов при крштението и при монашкиот потстриг пред лицето Божјо, пред ангелите, пред светителите и луѓето. Не се молам и не читам... Continue Reading →

It looks like nothing was found at this location. Maybe try one of the links below or a search?

Try looking in the monthly archives.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: