Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Пијан командир, или каде нè водат чувствата

Михаил Хасминскиј, кризен психолог Неспорно е дека светот без чувства би бил досаден. Луѓето би се претвориле во бесчувствени биороботи, кои кон сè пристапуваат логички. Никој не би можел да сочувствува со другиот, ниту пак да се порадува за него. Луѓето взаемно би дејствувале само по принципот: „Ти мене – јас тебе“, кон изборот на... Continue Reading →

It looks like nothing was found at this location. Maybe try one of the links below or a search?

Try looking in the monthly archives.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: