Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Aко светлината, што е во тебе, е темнина, тогаш каква ли ќе е темнината?

~+~„Светило за телото е окото. И така, ако твоето око биде чисто и целото твое тело ќе биде светло; ако, пак, твоето око биде лошо, целото тело ќе ти биде темно. И така, ако светлината, што е во тебе, е темнина, тогаш каква ли ќе е темнината?“ (Матеј 6, 22–23). Знаете од Светите отци дека умот […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: