Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Ловци на луѓе – Митрополит Струмички Наум

~+~ Ловци на луѓе – 3 Зошто во денешното евангелие Христос вели дека Своите ученици ќе ги направи „ловци на луѓе“, а не, на пример, нивни учители, водачи или нешто слично? Ајде да видиме – зошто. Да почнеме од самите себе, како што е редот, и да се запрашаме: дали сме носители на дарот на […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: