Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Преподобен Јустин Ќелиски

ЖИВА КНИГА НА ДУХОТ ~+~ Секој Христијанин станува составен дел од полнотата на Оној Кој исполнува сѐ во сѐ, и самиот се исполнува со таа полнота Божја[1]; и на тој начин достигнува сесовршена полнота на своето човечко битие, на својата човечка личност. – преподобен Јустин Ќелиски Свети Јустин (Поповиќ) Ќелиски или aва Јустин, како што […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: