Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Митрополит Струмички Наум: Луѓето се подготвени да променат сѐ, освен себе (02.07.2021)

Бог ни има сѐ дадено – и постоење и живот; и толку многу постојано ни дава, што сѐ околу нас е дар Божји, и просто е неописливо. Само ние сме духовно слепи. Вообичаено, очите ни се отвораат – на ниво на душевност, кога ќе се соочиме со смртта. Давањето ни ги отвора и

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: