Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Што точно бараш од Бога? Мислиш ли дека Бог ќе ги чуе твоите молитви?

И целиот ден му поминуваше низ глава: принудното слетување на авионот, губењето на интернет во автомобилот, погрешното вртење. Сето ова се случило не само затоа што Бог ја слушнал нејзината молитва да и помогне, туку и тој лично да добие шанса да го напушти материјалниот свет, да свати дека Бог постои и да им помогне на луѓето кои немаат ништо друго освен МОЛИТВА и цврста ВЕРА и ВЕРБА ВО БОГА!

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: