Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Маврово Ростуше заслужува подобро од Медат Куртовски

Маврово Ростуше ќе одбере промени, а не како актуелниот градоначалник од СДСМ кој злоупотребува позиции и овластување

1km21

Маврово Ростуше ќе одбере промени, а не како актуелниот градоначалник од СДСМ кој злоупотребува позиции и овластување

Маврово Ростуше ќе одбере промени, а не како актуелниот градоначалник од СДСМ кој злоупотребува позиции и овластување.

Медат Куртовски од СДСМ од Маврово Ростуше направи поле за дивоградби. Криминалот стана негово второ име.

Дивоградбите кои го загрозуваат и националниот парк мора са станат минато. А со СДСМ тие ќе продолжат. Затоа неопходни се промени.

Праксата за криминал, дивоградби и злоупотреби на позиции завршува. Маврово Ростуше ќе избере промени. Др. Мевмед Џафери, кој е член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ и кандидат за градоначалник на претстојните избори ќе ги предводи промените.

Доктор Џафери е човек од народот, за народот. Маврово Ростуше ќе добие нов лик, а промените ќе значат и функционална и услужна локална самоуправа за граѓаните, голем број на ифнраструктурни проекти и борба за инвестиции кои ќе значат отворање на нови работни места.

Маврово Ростуше заслужува подобро од Медат Куртовски. Маврово Ростуше ќе избере промени.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: