Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Почитувани верни чеда на нашата Епархија, во прилог Ви испраќаме Соопштение по повод празникот на светиот Еразмо Охридски Чудотворец, а поради променетиот пристап до манастирот „Св. Еразмо Охридски“.

Почитувани верни чеда на нашата Епархија, во прилог Ви испраќаме Соопштение по повод празникот на светиот Еразмо Охридски Чудотворец, а поради променетиот пристап до манастирот „Св. Еразмо Охридски“.

 

 

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: