Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Прославен празникот на преподобен Наум Охридски во неговиот манастир во Роклин

Во манастирот Свети Наум Охридски во Роклин, Викторија, и оваа година молитвено се прослави патрониот празник. Вечерта спроти празникот се отслужи празнична вечерна богослу...

Password recovery

Recover your password

A password will be e-mailed to you.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: