Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Мечките на пророкот и богохулните деца

(4.Царс. 2,23-24) Свештеник Јани Мулев Во библиската историја за пророкот Елисеј, кој од својот учител пророкот Илија го доби кожувот и двојна благодат, читаме дека тој изврши многу чуда, народот му се восхитуваше од сите негови големи и пречудесни дела. Во една прилика, додека одел по патот, голема група од деца се пуштиле по него,... Continue Reading →

It looks like nothing was found at this location. Maybe try one of the links below or a search?

Try looking in the monthly archives.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: