Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

„Да ги сакаш своите непријатели“

Да ги сакаш своите непријатели не значи да се убедуваш себеси дека непријателот ти е пријател. Напротив, заповедта за љубовта кон непријателите означува дека треба да имаме многу јасна претстава за тоа кој ни мисли добро, а кој ни мисли лошо. Понатаму, треба да се погрижиме и како да се заштитиме себеси и своите блиски […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: