Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

По тајните средби со Ковачевски, СДС на Арсовска и плати билборди против ВМРО-ДПМНЕ, и одби да и побара оставка

Повеќе од јасно е дека основан е сомнежот дека СДС ја „црпна“ Арсовска и ја уцени со кривични пријави за одработува за нивните манипулации и политики. 
News image

Недела, 18 Септември 2022

News image

Недела, 18 Септември 2022

News image

Недела, 18 Септември 2022

News image

Сабота, 17 Септември 2022

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: