Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Тоа што СДС одговара во име на Арсовска потврдува дека тајна средба имало, а Арсовска е „црпната“ и уценета да одработува за Ковачевски

  Тоа што СДС одговара во име на Данела Арсовска потврдува дека наводите за тајна средба Арсовска Ковачевски имаат основа.
News image

Недела, 18 Септември 2022

News image

Недела, 18 Септември 2022

News image

Недела, 18 Септември 2022

News image

Сабота, 17 Септември 2022

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: