Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Вечерна богослужба на св. Јоаким Осоговски

На 28.08.2022 год., во манастирот на свети Јоаким Осоговски, во Крива Паланка, Неговото Високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г.Григориј служеше празнична Вечерна богослужба на преподобниот отец наш Јоаким Осоговски Чудотворец.
"Вечерна богослужба на св. Јоаким Осоговски"

На 28.08.2022 год., во манастирот на свети Јоаким Осоговски, во Крива Паланка, Неговото Високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г.Григориј служеше празнична Вечерна богослужба на преподобниот отец наш Јоаким Осоговски Чудотворец.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: