Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Чудото и слободата

На 8 април 2012 година, на празникот Цветници, се случи еден несекојдневен настан. Имено, фреските во скопската црква „Св. Димитрија“ на мистериозен начин се самоисчистија. Следниов есеј беше напишан една година по чудесниот настан. Кој бог е толку голем, како нашиот Бог!? Ти си Бог, Кој прави чудеса (Пс 76,13-14) Што е тоа чудо? Ние […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: