Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Божествена литургија

На 30.01.2022г., XXXII Недела по Педесетница, денот во кој светата Црква го слави споменот на преп. Антониј Велики, св. цар […]
На 30.01.2022г., XXXII Недела по Педесетница, денот во кој светата Црква го слави споменот на преп. Антониј Велики, св. цар Теодосиј Велики и св. м-ч Георгиј Нов Јанински, во МПБ ,,Св. Климент Охридски” беше отслужена божествена литургија.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: