Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Кои се светителите? – Атанас Ваташки

Не се одвоени од нас преподобните отци, затоа што нивната љубов е секогаш со нас. Нека не ги одвојуваме од себе си, како туѓи на нас, бидејќи тие секогаш се молат за нашите паѓања во грев. Свети Ефрем Сирин Молитвата … Continue reading →

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: