Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Протестантски пастор премина во Православие

На 17 Април, 2016 г., Никита Јеремејев, поранешен пастор на Протестантска заедница во Калининград, премина во Православие, соопштува официјалната веб-страна на Калининградската епархија. „Моето враќање во Православието од Протестантизмот – вели Никита – не е дезертерство од армијата на непријателот, туку … Continue reading →

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: