Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Што е Преданието во Црквата? – Протоѓакон Андреј Кураев

Дали Светото Писмо може да се толкува надвор од Светото Предание, што всушност претставува Преданието и кое е неговото значење во правилното разбирање на Светото Писмо, дали протестантите го почитуваат Светото Предание? За тоа ни зборува познатиот професор, д-р по … Continue reading →

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: