Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Првите лутерани и Православната Црква – о. Џон В. Фентон

Забелешка на уредникот: Оваа статија е дел од серијата статии објавени за Реформацијата и протестантизмот во октомври 2017 година, напишани од авторите на О & Х (Orthodoxy and Heterodoxy – Православие и Инославие) и гости писатели по повод одбележувањето на 500-тата … Continue reading →

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: